Horeca bakkerij en recreatie

Docent en kennismanager Horeca Bakkerij en Recreatie

Als ervaren professional in horeca, bakkerij of recreatie zie jij je vakgebied snel en continu veranderen. Het is belangrijk bij te blijven in die ontwikkelingen. Wil jij juist met deze ontwikkelingen iets doen, je verder verdiepen en anderen daarbij betrekken? Ben jij gedreven om vanuit jouw vakkennis en ervaring een nieuwe generatie te laten leren? Waarom niet lesgeven? Met deze docentopleiding zorg je ervoor dat toekomstige food-professionals en de branche zich blijven ontwikkelen.

Bekijk de studievoorlichting

Docent Ralph van Dijk vertelt in onderstaande video over de inhoud en de opbouw van de opleidingen Educatief professional beroepsonderwijs Horeca Bakkerij en Recreatie én Docent en kennismanager Horeca Bakkerij en Recreatie (voorheen Consumptieve Techniek). Ook legt hij het verschil ertussen uit. Student Mariska Blans vult aan met info over haar ervaringen, stages en opdrachten.

Alle info op een rijtje?

Wil je alle info over inhoud, opbouw, toelating, toekomst en praktische zaken op je gemak nog eens nalezen? Check dan de studiepagina.